Kliendi kauplused HGR oma äri ja hobi

Mehe käed kasutades puusepatööd näitaja

(Viisakus Klientide Blogger Alan Green, dotsent Cuyahoga Community College)

Olen olnud klient HGR mitu aastat. Olen ostnud mitu tükki seadmete minu puidupoe. Teie väljund on üks mu lemmik kohti minna jaoks ehitatakse minu poes. Ma kasutasin ise meistrimees äri mitu aastat. Juba mitmeid aastaid olen õpetanud humanitaarteaduste Tri-C. Puidutöötlemine nüüd hobi minu jaoks. Remont minu enda maja ja ehitada objekte minu maja ja minu pere, kui meil on vaja midagi.

Kontakt (nimi Müügiesindaja)
Sinu nimi*
Sinu e-maili aadress*
Kinnita oma E-maili aadress*
Sinu telefoninumber
Ettevõtte nimi
Eseme number
Sinu sõnum*
[recaptcha]

Kontakt (nimi Müügiesindaja)
Sinu nimi*
Sinu e-maili aadress*
Kinnita oma E-maili aadress*
Sinu telefoninumber
Ettevõtte nimi
Eseme number
Sinu sõnum*
[recaptcha]