Kohalik tööstus kunstnik kauplused HGR materjalide

IMG_20151005_120044076(Viisakus Klientide Blogger Larry Fielder, kunstnik ja asutaja Rust, tolm ja muud Four Letter Words)

Olen tihti küsitakse, miks või kuidas mul hakkas tööstusliku kunstnik. Noh, see küsimus on väga raske vastata, sest ma tõesti ei tea, "kuidas" või "miks". Aastate jooksul on see lihtsalt juhtus. Hakkasin repurposing või re-kujutlete asjad ammu enne oli trendikas nimi, aga ma tegin just seda.röster

Jalgratas kujunes aia lauaks ja aastakäik, 10-paneel Prantsuse uks on nüüd perefotode esikülg, mis ripub meie diivanil. Minu kirg langeb asjade tööstusliku ja roosteseme poole. Antiikmööbel auto lukud on lambid. Tööstuslikud masina alused saavad aluse lauale. Hävitatud Tonka veoautod on päikeseenergial töötavate välise aia valgustus, ja nimekiri läheb liiga kaua. Pärast seda tüüpi funktsionaalse kunsti loomist aastaid, olin ma täis lõpetatud töödega hämmingus ja hakkasin pakkuma neid seikluslikele inimestele, kes elavad tõeliselt "teisi" asju. See tõi mulle ülesandeks moodustada Rust, Dust ja muud nelja kirjaõnad, ja avasin stuudios novembris 2014 Waterloo Kunstide ringkonnas artikli Clevelandi artiklis 15316 Waterloo Roadis, Clevelandis. Ehkki pensionile läheneb, on lootus, et Rust, Dust ja muud nelja kirjaga sõnad viivad mind läbi mu järgmise eluetapi.

Enamasti, minu kirg on laialdaselt heaks kiidetud ebakonventsionaalne isik, kes tahab selle vestlusega või avalduses tükk tema kodus, kontoris, kari või väljas lõbus ruumi.

IMG_20151005_115610334Ma armastan töötada leitud esemeid ja luua midagi üheselt ühe-of-a-tüüpi. Aeg-kulunud ait vooder, tükid ja osad vintage esemed, päästetud tööstus teemad või muid materjale, mis kõige vanemad kaaluks rämps - see on, mida ma vaatan ja sagedamini kui mitte need esemed "leida" mind. Tihti ma teha matku HGR müügisaalis leida inspireeriv tükki. Ma harva sinna minna otsivad midagi eripakkumist. Ma armastan nähes vaadata minu müügimees Rob nägu, kui ma talle näidata, mida ma ostes. See on tavaliselt järgneb "Mida te kavatsete teha, et?" Ma vastan: "Ma ei tea, kuid kas pole looduses või jahedas." Kuud hiljem, kui ma olen seal ostmine ja ma näitan talle valmis tükk, ta on sageli üllatunud, mida ma tegin toorainet leidsin müügisalongis. IMG_20151005_113300683

6 Comments on Local industrial artist shops at HGR for materials

 1. Patty McPhillips ütleb:

  Larry is one of the most innovative industrial/steampunk artists I’ve ever met!!

 2. Shirley slemc ütleb:

  I love your story and your work!

 3. Rich R. ütleb:

  That’s fantastic Larry!
  You are quite a talented and creative man!
  Rikas

 4. Larry Fielder ütleb:

  Thanks for the kind remarks and thanks to Gina @ HGR for providing this exposure for Rust Dust & Other 4 Letter Words.

  Larry

  1. Gina Tabasso ütleb:

   It was an honor, Larry. Your talent is amazing and deserves to come to light. What you do with industrial surplus is astounding. I WILL own a Fielder original very soon. 🙂

   1. Larry Fielder ütleb:

    Thanks so much Gina! You know where to find me and I hope your holiday is a good one.

Kontakt (nimi Müügiesindaja)
Sinu nimi*
Sinu e-maili aadress*
Kinnita oma E-maili aadress*
Sinu telefoninumber
Ettevõtte nimi
Eseme number
Sinu sõnum*
[recaptcha]

Kontakt (nimi Müügiesindaja)
Sinu nimi*
Sinu e-maili aadress*
Kinnita oma E-maili aadress*
Sinu telefoninumber
Ettevõtte nimi
Eseme number
Sinu sõnum*
[recaptcha]