Q & A koos Nikolai Gionti, MMA võitleja ja HGR töötaja

Puuris peetavad Madness 40

Q: Kuidas ja millal sa osaleda segatud võitluskunstide (MMA)?

A: Hakkasin koolitus, kui olin üliõpilane aastal kolledžisse. Mul oli alati olnud huvi spordi, ja mu isa on olnud seotud võitluskunstide aastaid, kuid ma ei ole kunagi vajutas päästikule. Kui olin Ohio ülikooli, olin ajakirjanduse suur ja hakkas hõlmab MMA. Sain head sõbrad võitleja, kes ma alustas tööd tehes Jiu Jutsu alla Ateena, Ohio.

Q: Mis huvitab teid MMA?

A: Ma olen alati olnud üksikisik lõksus trennid. Mängisin pesapalli läbi keskkooli, kuid kunagi meeldinud et tugineda inimesed minu edu või ebaedu. Kuigi mul on jõusaal minu taga, lõpus päeval, kui ma võita või kaotada, see on mulle.

Q: Millised on teie MMA eesmärgid?

A: Minu eesmärk on keerata pro enne käesoleva aasta lõppu ja teha oma pro debüüdi 2016, samuti. Ohio sportlik Komisjoni eeskirjad sätestavad, et teil on vaja viit võitleb ja vähemalt .500 rekord enne läheb pro. Ma olen praegu võitmatu ja plahvatuslik võitlus Promotions amatöör Kärpässarja meister.

Q: Kui tihti sa treenid ja kellega?

A: Ma koolitada kuus päeva nädalas vahel GriffonRawl MMA Akadeemia Mentor ja Strong Style Independence. GriffonRawl on minu peamine jõusaal ja kodu kaks Ultimate Fighting Championship (UFC) veteranid, kuid olen olnud õnn reisida Strong Style kord nädalas töötada praeguse UFC võitleja Jessica silmade ja teiste väiksemate kaalu-klassi võitlejaid.

Q: Kes teile õpetanud?

A: Olen õpetanud kõigile ja tõmmatakse loosi erinevaid inimesi luua oma isikliku stiili. Minu peatreener, Jason Dent, on õpetanud mulle palju asju nii seistes kui ka maa peal ja olnud hämmastav nurgas läbi iga võitlema. Donny Walker on mu pea poks treener ja töötas minu Loobu kaitse. George Energy on paranenud minu maadlus tohutult. Mike Lachina on Judo juhendaja, samuti esitamise nõustaja; nii oleme töötanud palju asju, ja Aaron Veverka on aidanud mind mu Muay Thai.

Q: Kes on sinu kangelane?

A: Ma olen alati otsinud kuni mu isa ja ta on olnud tohutu mõju mulle kogu minu aeg võidelda. Ta lubas mul võtta riski, et jälgida minu unistused. See on võitlus, kuid ta on seal iga päev, kas see on lihtsalt nii tuge või üritavad mind rohkem sponsoreid. See on olnud suur, et teda siin.

Q: Mida sa tahad inimesi teadma MMA?

A: Suur asi, mida ma tahan, et inimesed teavad, ja see ei ole nii levinud või arvatakse, nagu ta kunagi oli, on see, et me ei ole kõik pätid või väljalangenud, et just seda teha lõpliku valiku. Mul on kõrgharidus. Muud võitlejad ma tean, on magistrikraadi. See on kasvav sport ja annab kolledži maadlejate võimaluse pärast kooli, samuti elukestva võitluskunstide kunstnikud. Leidub inimesi, kes ei esinda see "õige tee", kuid see on igas spordis. Paljud meist on haritud, töökas ja võiks teha muid asju, aga lihtsalt juhtus valida seda mingil põhjusel.

Q: Mis nõu sa pead teiste huvitatud MMA?

A: Parim nõu, et ma ei saa anda kõigile, kes soovivad konkureerida MMA on leida hea jõusaal. Amateur MMA on nagu metsik, metsik Lääs. Sa lähed on inimesi, kes on pühendunud ja vaeva iga päev ja sa oled ka läheb on inimesi, kes tahavad lihtsalt ütlevad, et nad võitlevad. Kui keegi tahab astuda vajalikke samme, olla valmis koolitada vähemalt aasta, võistlevad vaeva turniire, saad peksa ja olla madal mees tootemipuu mõnda aega, enne kui tekib võimalus sisestada sanktsioneeritud võitlus . Sa lähed, et olla haamer palju; nii, omaks lihvima.

Kontakt (nimi Müügiesindaja)
Sinu nimi*
Sinu e-maili aadress*
Kinnita oma E-maili aadress*
Sinu telefoninumber
Ettevõtte nimi
Eseme number
Sinu sõnum*
[recaptcha]

Kontakt (nimi Müügiesindaja)
Sinu nimi*
Sinu e-maili aadress*
Kinnita oma E-maili aadress*
Sinu telefoninumber
Ettevõtte nimi
Eseme number
Sinu sõnum*
[recaptcha]